Je blijven ontwikkelen op academisch niveau en tegelijk je carrière een boost geven? In samenwerking met de UvA Academy maken dr. Nienke Boesveldt en Ir. Michiel van Hees van CQ procesmanagement de meest recente inzichten uit wetenschap en praktijk toegankelijk voor professionals. Onze executive programmas  helpen je om te gaan met vraagstukken van vandaag en morgen. Onze programma’s geven je de inspiratie, de kennis, de tools en het netwerk.

Ook in 2021 zetten we onze executive programma’s MO/BW en GGZ in het Sociaal Domein weer door, je kunt je nu inschrijven!

Executive programma GGZ in het sociaal domein (start 29 september 2021)
Hoe kunnen we thema’s binnen de GGZ zoals de regionale samenwerking en de veranderingen in het aanbod beter plaatsen en begrijpen? En op welke manier kunnen we de ontwikkelingen, innovaties en sturing geven in de verschillende domeinen? In dit executive programma bespreken we  hoe de huidige GGZ is ingericht en welke vormen we tegenkomen. Het grootste vraagstuk ligt bij de verschuiving van het ‘waarom’. Daarnaast komen je praktijkvoorbeelden aan bod en is er ruimte voor het bespreken van je eigen  casuïstiek. De opgedane kennis nemen we mee op werkbezoeken bij lokale initiatieven die de GGZ zorg inrichten op een manier die past bij de ontwikkelingen die gaande zijn. Daarnaast zijn er gastdocenten die verdieping brengen omtrent de verschillende thema’s.  Lees hier meer.

Meld je hier aan

Executive programma MO/BW (start 6 oktober 2021)
In dit executive programma zullen wij de ambitie tot afbouw van bedden, regiobinding, regionale samenwerking, vereenzaming/ontregeling, integraal werken, veiligheid en verward gedrag enerzijds theoretisch duiden, en hierin vervolgens een duidelijke verbinding leggen naar mogelijke concrete beleidsregels en interventies voor gemeenten.  Met deze bagage brengen we met de geïnteresseerden zodra dit weer kan* een studiereis aan Finland, waar het ‘gewoon wonen’ inmiddels hand in hand gaat met een gestage afname van het aantal dakloze personen. Lees hier meer.

Meld je hier aan

Leerdoel
Deelnemers verwerken op interactieve wijze informative die zij nodig hebben om instrumenten in te richten die kunnen worden gebruikt bij de verschillende transformaties in het sociaal domein. Daarnaast worden zij in staat gesteld om keuzes te kunnen maken tussen de diverse geboden oplossingen en om gericht te sturen op ontwikkelingen in BW & MO en GGZ.

Doelgroep
Beleidsmakers in het sociale domein op het gebied van MO & BW, GGD, veilig thuis, wonen en werk en inkomen, zowel afkomstig uit gemeenten als vanuit aanbieders van zorg en ondersteuning.

Voordelen
Uw voordelen na het volgen van de opleiding:
• U bent goed op de hoogte van de inhoudelijke ontwikkelingen
• U versterkt uw rol als gesprekspartner

Voordelen voor uw werkgever:
• U kunt uw bestuurder beter bedienen.
• U versterkt de onderhandelingspositie van uw organisatie.


Delen
Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.